Головна » Публікації » Ботаніка » Дендрологія |
Безсумнівно груші виростити важче, хоча б тому що вони менш стійкі до заморозків і все ж нам дуже подобаються їх плоди з вишуканою, соковитою м'якоттю і унікальним ароматом. Куплений саджанець повинен розташовуватися в захищеному грунті, переважно на пагорбах (напрямку південь-північ). Грушам необхідний вологий родючий грунт, з кислотністю рН 6,2 - 6,7.
Як правильно лікувати дерево? - Один з методів лікування є підрізування коренів дерева в землі або стовбурах або використання гормонів росту, щоб регулювати силу росту дерев. Як збирати і зберігати плоди груші? - Не чекайте, поки плоди стануть м'які на дереві. При падінні вони розбиваються і починають міняти колір із зеленого до блідо-зеленого, - говорить д-р Дороті з Інституту садівництва в Скерневицях. - Для зберігання, виберіть пізньостиглі сорти, осінні і зимові. - Груші рекомендовано тримати при температурі близько 1 ° С протягом від одного тижня до трьох ... Потім доводять до кімнатної температури протягом 5-10 днів. Коли шкірка жовтіє і плоть буде м'якою - можна із задоволенням їсти. Якщо груші їсти прямо з холодильника вони будуть не такими смачними. Груші слід тримати до січня. Рекомендується ставити їх поруч (наприклад на папері) в прохолодному місці, в підвалі, переважно при температурі + 1 ст. С (чим вище температура, тим швидше будуть дозрівати груші). Які сорти груші варто вирощувати на своїй садовій дільниці? - Такі, які стійкі до хвороб, інакше кажучи, нові сорти. Я б порекомендував зимовий сорт по імені "Давид". Чудово стійкий, ростуть не високими, володіють великими яйцевидно-овальними смачними плодами. |
|
|
|
Переглядів: 1629 | Рейтинг: Публікація 5.0/5| Оцінили: 3 |
Всього коментарів: 0 | |