18.4.2024, 10:19
Головна » 2021 » فبراير » 10 » Zоошанс вже діє
Zоошанс вже діє

Нещодавно в Шосткинський спеціалізованій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 у 10 класі відбувся захід з презентації проєктів молодіжних організацій. Серед двох інишх проєктів екологічним спрямуванням виділявся проєкт організації «Zоошанс».

Приємно відмітити те що члени цієї молодіжної організації сповнені ідеєю допомагати притулкам для бездомних тварин. А вже через декілька днів вони вирішили оргвнізувати допомогу у вигляді сбору кормів для утримання декоративних тварин зоолоабораторії «Куточок живої природи» міської станції юних натуралістів.  Зоошанцівці оголосили дану акцію до якої запросили долучитись і інших учнів своєї школи.

Такий крок заслоговує на повагу адже не тільки словами, але і конкертними справами діти довели свою громадську позицію і розуміння того, що творити добро це прекрасно. Невдовзі зібрані корми були доставлені на станцію і використовуються тепер для годівлі декоративних тваринок. Завідуючий зоолабораторією Олександ Бадрак та виховані гуртка «юний зоолог» щиро висловлють вдячність членам організації Zоошанс і всім учням школи які долучились до акції за надану допомогу та небайдужість до братів наших менших.

Переглядів: 521 | Дата:
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: