25.4.2024, 20:34
Головна » 2017 » مارس » 17 » Запрошуємо до агрономічної практики на станції юннатів
Запрошуємо до агрономічної практики на станції юннатів

Шостка СЮН

В місті Шостка,  на станції юних натуралістів досить успішно працює агрономічний факультет університету третього покоління Шосткинської міської ради.

З приходом весни, на факультеті деякі заняття і, особливо, практичні стали проводитись безпосередньо на базі навчально-дослідної земельної ділянки.

Станція юних натуралістів

Не виключенням стало і заняття з теми «Обрізка плодових дерев». Своїм практичним досвідом щодо обрізки і формування фруктових і плодово-ягідних дерев зі слухачами факультету поділився викладач, садовод-аматор, Музика Юрій Олександрович. Як правильно видаляти зайві і ушкоджені гілки та у якому місці, чим змащувати зрізи, як визначати хвороби і пошкодження дерев. Ось неповний перелік питань з якими були ознайомлені студенти. Та головне – всі мали можливість побачити як слід виконувати зазначені операції на практиці.

практика у шостці

Визначено тему найближчих занять, це весняна захисна обробка плодових дерев. Тож всі бажаючі опанувати додатковими знаннями про захист саду запрошуються на лекції агрономічного факультету, які триватимуть впродовж березня, квітня що п’ятниці з 9 години.

Переглядів: 1430 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 2
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: