28.3.2024, 15:05
Головна » 2017 » يونيو » 2 » Успіхи Шосткинських юннатів
Успіхи Шосткинських юннатів

З метою удосконалення допрофесійної підготовки учнівської молоді з основ біології, екології, агрономії, виховання їх свідомого ставлення до праці, охорони природи, обміну досвідом роботи учнівських об’єднань біологічного профілю в місті Сумах відбулась науково-практична конференція «Наша праця і турбота тобі, Сумщино!».

Наше місто в зазначеному заході представляли вихованці Шосткинської міської станції юних натуралістів: Бугайова Анна, Павленко Крістіна, Гуленок Яна, Савінова Дар’я, Пилипенко Ірина, Рубанік Руслана. Програма конференції складалась з проведення виставки-презентації досягнень вихованців гуртків біологічного, екологічного та сільськогосподарського профілів, а також відкритого захисту пошуково-дослідницьких робіт у секціях «Квітникарство», «Лікарське рослинництво», «Садівництво», «Овочівництво», «Зоотваринництво».

За підсумками роботи конференції шосткинські юннати посіли два других і одне третє призові місця. Переможці отримали дипломи та призи. Слід також зазначити, що експозиція виставки досягнень шосткинських юннатів з презентацією посіла друге місце поступившись колегам із Ямполя.

Ще два вихованці закладу Дебда Іван та Десяткина Ірина стали переможцями Всеукраїнського конкурсу «Вчимося заповідувати» та були нагороджені путівками до табору «Молода гвардія» в місті Одеса. Цей прекрасний відпочинок у травні на березі Чорного моря юннати згадуватимуть не один раз. Сергій Корнієнко, директор станції юннатів.

Переглядів: 1771 | Дата: Рейтинг: 4.4/5| Оцінили: 7
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: