19.4.2024, 22:23
Головна » 2017 » مارس » 5 » Шосткинські юннати посіли 2 місце у конкурсі «Парки – легені міст і сіл»
Шосткинські юннати посіли 2 місце у конкурсі «Парки – легені міст і сіл»

Національним еколого-натуралістичної центром підбито підсумки звітних матеріалів про організацію і проведення Всеукраїнського конкурсу «Парки – легені міст і сіл», у якому брали участь і вихованці шосткинської міської станції юних натуралістів та учнівська молодь шкіл центральних мікрорайонів міста.  Цей захід в Шостці проводиться не вперше і має на меті сформувати у його учасників екологічну культуру особистості, набуття навичок досвіду з практичних робіт по озелененню і відновленню насаджень міських парків і скверів, залучення учнівської молоді до конкретної природоохоронної роботи. 

В 2016 році під егідою станції юних натуралістів була проведена значна робота зі створення квітників у парках «Свобода» та «Юність». Крім того, юннати та учні шкіл висаджували декоративні дерева і кущі. Слід зазначити, що весь посадковий матеріал декоративних квіткових рослин дерев і кущів було вирощено на навчально-дослідній земельній ділянці нашого позашкільного закладу.

Матеріали звіту переконливо засвідчили масштабну плідну роботу і, як наслідок, шосткинці посіли друге місце на Всеукраїнському рівні.

Невдовзі весна і знову юннати візьмуть участь в цьому конкурсі. Вже спланована робота з озеленення рідного міста та визначено видовий склад дерев, що будуть висаджені в парках, а також біля установ і закладів. 
 

Переглядів: 2266 | Дата: Рейтинг: 3.5/5| Оцінили: 2
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: