18.4.2024, 23:39
Головна » 2016 » نوفمبر » 8 » Шосткинські юннати подорожували на осінніх канікулах
Шосткинські юннати подорожували на осінніх канікулах

Вихованці гуртка «природа і творчість» разом з керівником Прохоренко Ганною Олександрівною і батьками під час осінніх канікул здійснили подорож за містом в Пирогівський лісі аби побувати на лоні природи. Під час цієї екскурсії вихованці почерпнули чимало цікавої інформації про рослинний і тваринний світ хвойного лісу та прибережної смуги річки Десна.

Діти також мали можливість провести фенологічні спостереження за станом підготовки живих організмів до зимового спокою. Крім того для подальших занять гуртка вихованці назбирали велику кількість природного матеріалу який будуть використовувати при виготовлені поробок.

Усі учасники заходу мали можливість надихатись цілющим лісовим повітрям, насолодитись мальовничими краєвидами рідного Полісся, а також покуштувати справжньої рибної юшкою звареної на багатті.

Усім цим вихованці завдячують своєму керівнику та батькам. Та все ж максимум зусиль для організації екскурсійної подорожі приклав голова батьківського комітету гуртка Дуплін Руслан Вікторович. Саме завдяки його ініціативі вдалося влаштуватися нашим дітям справжній осінній уікенд.


Культорганізатор станції юних натуралістів

Людмила Остапенко

Переглядів: 1181 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 1
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: