26.4.2024, 08:22
Головна » 2017 » مايو » 31 » Щиро просимо вибачення за наявність сторонньої реклами
Щиро просимо вибачення за наявність сторонньої реклами

Шановні відвідувачі нашого сайту, щиро просимо вибачення за наявність сторонньої реклами від сервісу Ucoz, на сервері якого ми знаходимось вже більше 6 років. Нажаль, стороння реклама є великою проблемою як для редакторів сайту так і для звичайних користувачів, але ми вирішуємо питання стосовно видалення реклами.

Саме з цього приводу на одному з міських інформаційних сайтів з’явилась новина де звинувачено наш позашкільний заклад в розміщенні неетичної реклами на сайті закладу. На відміну від сайту новин Шостки - shostka.info ми не є комерційною організацією, а тому за всі роки функціонування нашої сторінки в Інтернеті ми не отримали жодної копійки, які можливо було б витратити на платний тариф. 

 Метою створення сайту станції юннатів було і залишається інформування широкого загалу відвідувачів про дозвілеві та навчальні заходи, роботу гуртків, виконання завдань з формування екологічної свідомості у дітей та підлітків. Педагогічний колектив станції досить відповідально ставиться до своєї роботи та втілює безліч цікавих і корисних ідей.

Яскравим прикладом і результатом такої спільної діяльності є територія навчально-дослідної земельної ділянки закладу де висаджено чималу кількість рідкісних видів декоративно - деревних, квіткових та лікарських рослин. Працює лабораторія «Зоокуточок живої природи», кількість видів тварин якої постійно збільшується. У лабораторії рослин закритого ґрунту «Зимовий сад» вирощується колекція екзотичних теплолюбних рослин. Педагоги і вихованці постійно розміщують на даному сайті різнопланову просвітницьку інформацію. На разі у категорії публікації налічується більше 130 статей пізнавального характеру, у яких викладена цікава інформація про життя тварин, екологічний стан довкілля, а також практичний досвід з вирощування рослин. Сайт доповнено довідковою інформацією та змістовними фотоматеріалами

    Якщо на підтримку сайту витрачається час, то на підтримку навчальної бази станції витрачаються  певні кошти і матеріальні ресурси, які використовуються на придбання добрив і засобів захисту рослин, кормів для тварин. Тож на наше переконання краще утримувати в належному стані тварин і зберігати від шкідників рослини, ніж сплачувати за хостинг.

    Екскурсії, які постійно проводяться на станції є безкоштовними, і ми завжди раді бачити людей, які прагнуть помилуватися тим, що нами створено.

Звичайно, що без підтримки, небайдужих людей, особливо у зимовий період ми не змогли б здійснити більшість тих ідей, що зараз реалізовані.

То чому ж на сайті дитячого позашкільного освітнього закладу з'явилась некоректна реклама?
Згідно правил системи Ucoz, на сайтах що знаходяться у рейтингу "Освіта" еротична реклама не відображається. Ми вже написали у службу підтримки.
Фотофакт:

Що можна зробити зараз?
Встановити плагін, який видаляє рекламу з усіх сайтів, у тому числі із нашого: Adblock, Adblock Plus, Hola ad blocker. До речі, рекомендуємо встановити ці плагіни, через те що більшість із них також блокує і віруси.


Ми і надалі будемо додавати на сайт цікаву і корисну інформацію та завжди готові до плідної конструктивної співпраці. 

Переглядів: 1705 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 1
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: