28.3.2024, 16:20
Головна » 2012 » يناير » 27 » Путівки в нагороду
Путівки в нагороду

Продовження зимових канікул на тиждень стало приємною несподіванкою для групи вихованців Шосткинської міської станції юних натуралістів. Дев’ять учнів були нагороджені путівками до Всеукраїнського табору "Юннат" в місті Києві.

Саме так вирішив оргкомітет Сумського облавного центру позашкільної освіти з підведення підсумків Всеукраїнських еколого-натуралістичних конкурсів, у яких брали участь шосткинські юннати. В число нагороджених потрапили вихованці гуртків "Юні друзі природи", "Юні знавці лікарських рослин", "Світ рослин", які посіли призові місця в наступний конкурсах: "Юний дослідник", "День юного натураліста", "Дослідницький марафон", "Біощит": Підгурська Анастасія, Малявко Анна, Остапенко Юлія, Савина Дар’я, Бугайова Анна, Пилипенко Ирина, Лисенко Костянтин, Гайтина Владислав.

Всі переможці конкурсів були в захваті від такого заохочення. Цікавою і змістовною була програма табірної зміни. Діти отримали велике задоволення від перебування у відомому на всю країну таборі. Юннати побачили балет у Національній опері України, відвідали дві вистави у театрі ім. Івана Франка та Українському Домі художника, побували в Києво-Печерській Лаврі, планетарії, ознайомилися з експозицією декоративних тварин Національного еколого-натуралістичного центра.

Кривоніс Валентина Василівна
керівник групи
Переглядів: 1377 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 3
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: