19.4.2024, 00:34
Головна » 2014 » يناير » 8 » Приємні святкові враження
Приємні святкові враження

Гарний святковий новорічно-різдвяний настрій панував під час зимових канікул серед вихованців і гостей міської станції юних натуралістів. Адже багатьом її відвідувачам довелось взяти участь у різноманітних масових дозвілевих заходах. Для учнів початкових класів відбувались новорічні ранки, для дітей середнього шкільного віку було проведено цікаві конкурсно-ігрові програми та вечори відпочинку, участь в яких взяло понад 400 дітей.


Цього року працівники станції юних натуралістів потурбувались не лише про своїх вихованців та учнівську молодь, але і дорослих мешканців міста. Саме для них було організовано екскурсії до постійно діючих виставкових експозицій "Кімнатно-декоративні рослини "Зимового саду" та "Мешканці "Куточка живої природи". В ході проведення цих екскурсій їх учасники отримали корисну пізнавальну інформацію про видовий склад рослин закритого ґрунту та декоративних домашніх тварин.


Апогеєм дозвілевої програми стало майже театральне дійство "Різдво прийшло", яке відбулося 6 січня в канун світлого свята Різдва Христового. Учасники і організатори дійства створили феєрію таїнств і обрядів святої вечері з колядниками та святковими стравами і, зрозуміло, з солодкими подарунками. Присутніх глядачів частували варениками з картоплею, узваром та цукерками. Юні актори під керівництвом культорганізатора Остапенко Л.В. та керівника гуртка "Юні друзі природи" Дудченко І.В. відтворили також сцени з народних звичаїв ворожіння, гадання, святкових забав та різдвяних пісень і колядок.

Корнієнко С.В.
директор станції юних натуралістів
Переглядів: 1303 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 2
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: