9.5.2024, 00:06
Головна » 2011 » أوكتوبر » 20 » Подорожуємо рідним краєм
Подорожуємо рідним краєм

Наш Поліській край дуже славний, з цікавою історією та мальовничими краєвидами, де можна відпочити, помилуватися природою, різномаїттям квітів. В одному з таких куточків побували наші діти – це Ямпільська станція юних натуралістів, що має статус ботанічного сад місцевого значення.

На подвір’ї нас гостинно зустріли красиві величні туї, а разом з ними оксамитові алеї, поруч зелений куточок з ялівцю. Колективом закладу зібрані і гарно оформлені колекції різноманітних багаторічних та однорічних декоративно-квітучих рослин. Милують наше око різнокольорові жоржини, яскраво-червона шавлія, блакитний агератум. На території саду наші діти побували нібито в казці – тут і альпійська гірка з млином, альтанка, бесідки, хатинка Бабусі-Яги, казкові персонажі.
Сподобався дітям і живий куточок, особливо запам’яталися декоративні курки, в’єтнамські поросята, нутрії, кулан. У музеї українського побуту діти доторкнулися до сторінок історії рідного народу, дізналися про цікаві обрядові дійства у різні пори року.

Сподіваємося, що такі чарівні миті спілкування з природою рідного краю запам’ятаються надовго. Висловлюємо слова вдячності організаторам цієї подорожі – класному керівнику Лесенко Т.П. та керівнику гуртка "Юні друзі природи" станції юннатів Гутянко О.О.
До нових подорожей!

Батьки та учні
4-Б класу ШЗШ №7.

Переглядів: 1573 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 2
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: