20.4.2024, 15:34
Головна » 2011 » مارس » 29 » Підведені підсумки міського етапу Всеукраїнського конкурсу
Підведені підсумки міського етапу Всеукраїнського конкурсу
Я і природа


Сучасне бачення проблеми навчання та виховання передбачає переорієнтацію уваги з "інформативного" впливу на виховання та навчання, опираючись на активність самого учня в пізнавальній, зображувальній, мовленнєвій, конструктивній, трудовій та суспільно-корисній діяльності. Особлива увага цим питанням повинна приділятися учням молодшого шкільного віку, коли закладається фундамент світогляду дитини, її поведінки, відношення до навколишнього середовища. Саме тому педагоги та вихованці гуртків Шосткинської міської станції юних натуралістів щороку приймають участь у Всеукраїнському конкурсі експериментально-дослідницьких робіт із природознавства та біології "Юний дослідник". Головні завдання цього конкурсу: виявлення та підтримка молодших школярів 9-11 років, що мають здібності до експериментальної та дослідницької роботи в галузі біології та природознавства; формування первинних екологічних знань; створення умов для творчої самореалізації учнів. Тематика експериментально-дослідницьких робіт складається з п’яти розділів: "Я і природа", "Рослини навколо нас", "Тваринний світ", "Охорона здоров’я", "Народознавство, краєзнавство".

Для участі у міському етапі Всеукраїнського конкурсу експериментально-дослідницьких робіт із природознавства та біології "Юний дослідник" було надано понад 30 робіт вихованців – учнів різних шкіл міста. 28 березня на станції юних натуралістів відбулася конференція учасників Всеукраїнського конкурсу "Юний дослідник". За результатами участі в конкурсі найкращі роботи 12 вихованців будуть направлені до участі в обласному етапі даного конкурсу.

Отже, вітаємо переможців міського етапу Всеукраїнського конкурсу експериментально-дослідницьких робіт із природознавства та біології "Юний дослідник" та їх керівників: Підгурську Анастасію (керівник Гутянко О.О.), Кохановську Ірину, Попченко Надію (керівник Кохановська О.В.), Романька Ярослава, Пилипенко Ірину, Лисицю Юлію, Вареника Дмитра, Ковтуна Назара, Савіну Дарію (керівник Дудченко І.В.), Нечипоренко Анжелу (керівник Несвітайло Т.М.), Малишенко Ксенію (керівник Бадрак О.В.), Сміяна Андрія (керівник Мужило В.І.).

Побажаємо нашим вихованцям подальших перемог на обласному та Всеукраїнському етапах.

 

Методист станції юних натуралістів
О.О.Гутянко
Станція Юних Натуралістів
Переглядів: 1679 | Дата: Рейтинг: 2.7/5| Оцінили: 7
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: