26.4.2024, 17:38
Головна » 2013 » أبريل » 20 » Переможці МАН
Переможці МАН

За результатами проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-слухачів МАН України три учасники, вихованки гуртка "Основи біології", учениці ШНВК – ліцей (керівник: Кривоніс В.В., методист Шосткинської міської станції юних натуралістів, Бацура О.Є., вчитель-методист ШНВК – ліцей), здобули перемогу. Учасниці виступали в двох секціях і зайняли призові місця.

Кравцова Дарина, учениця 10-В класу ШНВК – ліцей, представляла роботу з теми "Визначення екологічного стану середовища м. Шостка за результатами аналізу показників асиметрії листкових пластинок берези бородавчастої" в секції загальна біологія і зайняла ІІ місце.

Малишок Марина, учениця 11-Б класу ШНВК – ліцей, представляла роботу з теми "Біоіндикація сапробності води р. Шостка за індикаторними мікроскопічними водоростями" в секції загальна біологія і зайняла ІІ місце. Набравши максимальну кількість балів серед інших учасників даної секції, вихованка виборола право представляти Сумську область на Всеукраїнському етапі конкурсу в м. Київ.

Сербіна Валерія, учениця 11-В класу ШНВК – ліцей, представляла роботу з теми "Визначення функціонального віку дітей 9-16 років м. Шостки Сумської області як критерій для встановлення донозологічного стану організму учнів" в секції валеологія і зайняла І місце, також виборовши право представляти нашу область на Всеукраїнському етапі конкурсу в м. Київ.
Переглядів: 1282 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 2
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: