26.4.2024, 17:51
Головна » 2011 » فبراير » 11 » Перемоги Шосткинських юннатів
Перемоги Шосткинських юннатів

 

Актуальним напрямом роботи на  шосткинській міській станції юних натуралістів залишається пошук, розвиток і підтримка обдарованої учнівської молоді в процесі організації пошуково-дослідницької діяльності з природознавства, біології та екології.

З цією метою вихованці майже всіх гуртків залучаються до виконання завдань положень Всеукраїнських еколого-натуралістичних конкурсів, походів, акцій і науково-освітніх проектів. В першому семестрі 2010-2011 навчального року керівники гуртків разом зі своїми вихованцями за наслідками проведеної пошуково-дослідницької роботи підготували звітні матеріали з 20 конкурсів та направили їх для участі у обласному етапі  до  центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Як стало відомо з оприлюднених підсумкових наказів всі представлені матеріали шосткінських юннатів визнані переможцями або посіли лише призові місця. Таким чином, у 19 конкурсах здобуто: 9 перших місць; 7 других місць; 3 третіх. Шосткинська станція юннатів вкотре показала високі результати освітньої діяльності і свою спроможність бути одним із кращих еколого-натуралістичних  позашкільних навчальних закладів області. Обласне журі високо оцінило роботи  у наступних конкурсах:

−        "Рослини – рятівники від радіації","Оптимізація озеленення території навчальних закладів", гурток "Географія росли" (керівник Корнієнко С.В.);

−        "Юний селекціонер", "Дослідницький марафон" (керівник Несвітайло Т.М.);

−        "Галерея кімнатних рослин", гурток "Юні квітникарі" (керівник Кохановська О.В.);

−        "Юннатівський зеленбуд", гурток "Знавці лікарських рослин" (керівник Дудченко І.В.);

−        "Біощит", "Мікроскопічні водорості – показники екологічного стану довкілля", гурток "Еколог" (керівник Кривоніс В.В.);

−        "Зелений паросток майбутнього" гурток "Світ рослин" (керівник Мужило В.І.)

Слід також зазначити, що дев’ять конкурсних робіт рішенням обласного журі направлені на заочний Всеукраїнський етап до Національного еколого-натуралістичного центру м. Києва. Тож  сподіваємось, що і на Всеукраїнському рівні роботи наших юннатів теж будуть відзначені. Інформація про підведення підсумків буде відома в березні-травні цього року. За умовами конкурсу призові місця і перемоги будуть відмічатись грамотами, дипломами, а також путівками до Всеукраїнського табору "Юннат".

 

 

Методист Шосткинської міської станції юних натуралістів

О.О.Гутянко. 

 

 

 

Переглядів: 1997 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 1
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: