29.3.2024, 15:15
Головна » 2017 » مايو » 8 » Патріотична акція "Ніхто не забутий, ніщо не забуте"
Патріотична акція "Ніхто не забутий, ніщо не забуте"

9 травня

8 травня на станції юних натуралістів вихованці гуртка «Екологічна біохімія» разом з керівником Амельченко М.А провели національно- патріотичний захід «Ніхто не забутий, ніщо не забуте». Мета заходу – згадати героїчні сторінки Другої світової війни, вшанувати пам'ять славетних воїнів- визволителів.

Ведучі заходу Самохіна Наталія та Генов Гліб висвітлили історичні факти про ті нелегкі воєнні роки. Пустобород Ольга презентувала цікавий та змістовний матеріал про учасників бойових дій і в’язнів нацистських таборів Другої світової війни Петра Федуна, Ніколаса Орешка, Івана Кожедуба, Галини Кузьменко, Василя Петрика, Пітера Дмитрука. Пізнавальною інформацією та світлинами з родинного фотоальбому поділилась і сама керівник гуртка Амельченко Марина Анатоліївна.

патріоти біля вічного вогня

Вона розповіла про свого прадіда Беспалого Василя Микитовича, який брав участь у Другій світовій війні, мав бойові нагороди й назавжди залишиться прикладом для своїх нащадків. Марина Анатоліївна наголосила, що її прадід мав сильний характер, був гарним батьком, дідусем та щирим патріотом своєї країни.

По закінченню заходу вихованці поклали квіти біля обеліску «Вічний вогонь» на вулиці Свободи і вшанували пам’ять наших загиблих земляків.

Оксана Гутянко,
методист станції юних натуралістів.

Переглядів: 1759 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 3
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: