25.4.2024, 11:04
Головна » 2011 » نوفمبر » 17 » Нові горизонти Сумщини
Нові горизонти Сумщини

На Сумщині триває проведення регіональної естафети педагогічних інновацій "Нові горизонти Сумщини" з метою вивчення та впровадження у практичну діяльність інноваційних форм роботи, спрямованих на розвиток освіти.

10 листопада 2011 року у місті пройшов другий етап регіональної естафети, де шосткінські освітяни приймали своїх колег з міста Сум.
У ході естафети досвідом інноваційної діяльності ділилися і педагоги Шосткинської міської станції юних натуралістів. Заклад приймав своїх гостей – директора Сумського міського центру еколого-натуралістичної творчості Людмилу Харламову і директора Сумського міського Палацу дітей та юнацтва Світлану Завальну.
Сумські колеги високо оцінили роботу педагогічного колективу станції юннатів стосовно запровадження в навчально-виховний процес інноваційних технологій з науково-освітніх проектів та експериментально-дослідницької роботи в гуртках основного та вищого рівнів.

Директорам позашкільних закладів освіти були також представлені результати і здобутки шосткинських педагогів і юннатів, а також методичні матеріали і збірки, презентаційне слайд-шоу з цієї тематики.
На завершення гості переглянули відео передачу спільного просвітницького проекту ТКС "Телеком Сервіс" та станції юннатів "Зелена лінія".

Директор станції юннатів С.В. Корнієнко.
Переглядів: 1750 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 3
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: