8.5.2024, 15:11
Головна » 2011 » فبراير » 26 » Нова виставка : “новорічним ялинкам друге життя”
Нова виставка : “новорічним ялинкам друге життя”
Новорічна ялинка


Ми всі звикли до обов’язкового атрибуту новорічно-різдвяних свят - хвойних красунь ялинок і сосен . Не одну сотню років ці хвойні дерева зрізують і встановлюють в приміщеннях , створюючи неповторні святкові колорити. Але чи варто це робити? На думку екологів і натуралістів це не що інше , як знищення хвойних зелених насаджень. Скільки лісу могло б вирости, як би не ця «Петровська» традиція. Існує чи мало засобів , щоб облаштувати святковий інтер’єр не використовуючи цілих дерев. Досить поширеними на сьогодні стали зимові букети, композиції, різні віночки з хвойних та новорічних аксесуарів. І врешті є замінник – штучна ялинка, використання якої також набуває популярності.

 

 

Та все ж ми спостерігаємо, що після свят на смітники потрапляють цілі купи використаних , ставши непотребом, до недавна живих і запашних ялинок. Дати друге життя новорічним ялинкам вирішили вихованці творчого об’єднання «коренева пластика» станції юних натуралістів. Саме тут діти на заняттях гуртків з стовбурів та гілок хвойних дерев створюють чудові і красиві роботи. З під різця виходять кумедні їжачки, поросятка, восьминоги та багато інших тваринок. Такі вироби юні майстри рекомендують використовувати в якості іграшок, подарунків чи сувенірів. Поробок виготовлено вже чи малу кількість, тож і вирішено продемонструвати їх на виставці.

 

 

 

Всі бажаючі можуть відвідати виставку протягом понеділка – суботи з 10 до 16, починаючи з 14 і по 28 лютого. А для тих хто зацікавився цим напрямом роботи і хоче спробувати зробити власну поробку на вас чикають в гуртку «коренева пластика» з середи по суботу о 1300. Ласкаво просимо на виставку.

 

Переглядів: 1936 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 1
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: