25.4.2024, 07:59
Головна » 2016 » نوفمبر » 22 » На Шосткинській станції юннатів відбулось тематичне свято
На Шосткинській станції юннатів відбулось тематичне свято

 

21 листопада в місті Шостка на міській станції юних натуралістів відбулось тематичне свято «День юнната». Ініціаторами проведення такого заходу стали вихованці та керівник гуртка «Знавці рослин» Мужило Віктор Іванович. Гостями та учасниками заходу були учні 4-Б класу ШСШ№1 на чолі з класним керівником Бондаренко Оксаною Андріївною.

 

Гостей ознайомили з діючими гуртками, що працюють на станції юних натуралістів та проінформували про цікаві форми роботи з вивчення природи рідного краю, рослинного і тваринного світу. Діти також мали можливість проявити свої знання в галузі природознавства в інтелектуальному змаганні. Учнів зацікавили й рухливі ігри та конкурси на природничу тематику. Учасники заходу із задоволенням брали участь у різноманітних інтелектуальних конкурсах та естафетах.

 

Підсумком проведеного свята стало нагородження найактивніших вихованців гуртка «Знавці рослин». Літкевич Софія, Довбиш Олег, Ляшенко Софія, Мозгова Анастасія, Мурашко Крістіна, Рибакова Ірина, Шалда Ольга, Тетюра Євгенія були відзначені грамотами Шосткинської міської станції юних натуралістів за активну природоохоронну і еколого-натуралістичну діяльність.

Методист станції юннатів
Оксана Гутянко

Переглядів: 1292 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 1
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: