16.4.2024, 12:12
Головна » 2014 » يناير » 8 » Міський конкурс «Знавців природи» розпочато
Міський конкурс «Знавців природи» розпочато

Одним із головних компонентів Державного стандарту базової та повної середньої освіти є біологізація освітнього простору. Організація сучасного навчального процесу потребує ефективної системи біологічної освіти як в загальноосвітній школі так і в позашкільному закладі. Тому педагогічний колектив шосткинської міської станції юних натуралістів працює над формуванням і вдосконаленням власної системи біологічної освіти вихованців гуртка еколого-натуралістичного профілю та популяризації біолого-екологічних знань серед учнів шкіл міста. У закладі створено належну навчально-матеріальну базу, до складу якої входять зоологічна та ботанічна лабораторії, навчально-дослідна земельна ділянка та консультативний пункт для старшокласників – членів МАН біологічної секції.

Крім того, налагоджена тісна співпраця з багатьма школами та педагогами в системі біологічної освіти. З цією метою в закладі впродовж осінніх канікул у відповідності до наказу управління освіти шосткинської міської ради відбувся відбірковий етап міського конкурсу –змагання "Знавці природи". Загальна кількість учасників та уболівальників становила 342 особи. В ході заходу учні мали можливість продемонструвати свої знання з біології, екології та природознавства. Журі конкурсу визначило класи-переможці по кожній школі:
− ШСШ№1 – 5-Б, 6-Б кл.;
− ШНВК: СШ-ліцей – 5-А, 6-А кл.;
− Гімназія – 5-А, 6- кл.;
− ШЗШ№4 – 5-А, 6-Б кл.;
− ШЗШ№5 – 5-Б, 6-А, 6-В кл.;
− ШЗШ№7 – 5-Б, 6-А кл.;
− ШЗШ№11 – 6-Б кл.

Ці команди будуть представляти свої навчальні заклади у полуфіналі конкурсного змагання, яке відбудеться на зимових канікулах.



У подальшому до фіналу мають увійти по три команди від 5 та 6 класів. Фінальні конкурсні змагання на весняних канікулах стануть завершальними, де у боротьбі визначаться найкращі знавці природи серед зазначених паралелей. Переможці отримають перехідні кубки станції юних натуралістів міського конкурсу "Знавці природи".

Культорганізатор станції юннатів
Людмила Остапенко
Переглядів: 1156 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 2
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: