23.4.2024, 08:31
Головна » 2015 » يونيو » 28 » Квітуче літо 2015 на станції юннатів
Квітуче літо 2015 на станції юннатів

Нарешті настала тепла і безтурботна пора року. Квітникарі починають мріяти про гарну прикрасу ділянки або саду навколо свого помешкання чарівними квітами.


Катальпа — красиве дерево щастя, яке прикращає міський ландшафт, використовується у оздобленні прибудинкових ділянок. Існує легенда, що це дерево слонів і мавп - слонячі вуха і мавпячі хвости з'єдналися в цьому своєрідному дереві по примсі Будди, саме так дерево отримало листя, форма якого нагадує вуха слона, і плоди, що схожі на хвости мавп.

 

Цинія - надзвичайно гарна квітуча рослина родом з Мексики, відноситься до сімейства айстрових. Яскраві квіти виділяються на клумбі соковитими відтінками і будуть тішити вас все літо до осінніх заморозків.

 

Яскрав квіти маків з ніжними шовковистим пелюстками милі серцю багатьох квітникарів. Серед однорічних маків найпопулярнішим є мак альпійський. Це рослина висотою від 40 до 120 см з сизуватими листям і великими (10-15 см в діаметрі) квітами, простими або махровими, з цільними або розрізаними пелюстками. Вони виділяються багатою колірною гамою і можуть бути білими, рожевими, світло-оранжевими, червоними, вишневими, бузковими, темно-фіолетовими - однотонними або двокольоровими.


Згідно з археологічними даними, троянди ростуть на нашій планеті близько 25 мільйонів років, з яких 5000 років є об'єктом не тільки поклоніння, але й успішно вирощуються любителями цієї прекрасної квітки. Як тільки не називають троянду - королева квітів, квітка з квітів, аромат раю - і тільки нетривалість цвітіння здатне порушити ідилію людини і рози.

 

Подивитись більше фотографій ви зможете у нашому фотоальбомі  

 

Переглядів: 1780 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 4
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: