29.3.2024, 17:27
Головна » 2019 » فبراير » 10 » Конкурс снігових фігур 2019
Конкурс снігових фігур 2019

Конкурс снігових фігур у м. Шостка 2019

У місті Шостка традиційно відбувся міський конкурс снігових скульптур. Участь в цьому заході взяли і представники учнівського та педагогічного колективу міської станції юних натуралістів.  Юннати креативно підійшли до реалізації власного проекту снігової скульптури та зробили яскравий натюрморт з садових фруктів. Композицію прикрасили велетенські груші, яблуко, вишні, слива, виноград та субтропічний лимон.

Конкурс снігових фігур

Виліплені та витесані зі снігу фрукти розфарбували властивими для них кольорами та навіть використали черешки та листя з деревини. На тлі яскравого блакитного неба фруктова композиція «натюрморт з фруктів» мала прекрасний вигляд. Городяни, які оглядали композицію на центральному Садовому бульварі, були у захваті від прекрасної творчої роботи, та висловлювали вдячність її авторам.

На міському святі «Масляна», яке відбудеться у березні, комісія оголосить результати конкурсу та нагородить призами і дипломами переможців.

Конкурс снігових фігур на Садовому бульварі

Слід зазначити, що минулорічний конкурс приніс перемогу (І місце) станції юннатів. Цього року свої роботи презентувало 17 команд з різних установ та навчальних закладів, тож конкуренція серед учасників є досить великою.

Переглядів: 3615 | Дата: Рейтинг: 4.5/5| Оцінили: 2
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: