20.4.2024, 07:52
Головна » 2012 » أبريل » 27 » Конференція юних науковців
Конференція юних науковців
30 березня на Шосткинській станції юних натуралістів відбулась конференція учасників міського етапу Всеукраїнського конкурсу експериментально-дослідницьких робіт із природознавства "Юний дослідник". Участь у конференції взяли вихованці гуртків та учні міських шкіл віком від 9 до 11 років, які представляли і захищали власні експериментально-дослідницькі роботи у секціях "Я і природа", "Рослини навколо нас", "Тваринний світ" та "Охорона здоров’я".  

Свої дослідження, їх статистичну обробку і висновки діти виконували впродовж навчального року. Найбільша кількість робіт була присвячена дослідженню рослин та тварин. Місцями, де закладались досліди стали лабораторії рослин закритого ґрунту "Зимовий сад", зоолабораторія "Куточок живої природи" та навчально-дослідна земельна ділянка станції юних натуралістів.

Конкурсне журі визначило 12 найкращих робіт, які рекомендовано направити до участі у обласному заочному етапі, що відбуватиметься в ОЦПО та РТМ впродовж липня. В разі отримання перемоги в області конкурсні матеріали переможці будуть захищати у Києві в Національному Еколого-Натуралістичному Центрі учнівської молоді у травні.
В.Кривоніс.

Керівник науково-методичної групи
при методичній раді ШМСЮН
Переглядів: 1390 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 2
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: