28.3.2024, 20:58
Головна » 2021 » يونيو » 9 » Інформація про оздоровлення дітей в літній період
Інформація про оздоровлення дітей в літній період

https://www.youtube.com/watch?v=XgtwjlCJkiI&t=5s

У цьому році оздоровча кампанія буде відрізнятися від попередніх років. Адже діє постанова головного санітарного лікаря від 30.07. 2020 року «Щодо обмежень у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку у період карантину».

«На сьогодні у нас буде зменшена кількість дітей, яких зможе прийняти оздоровчий заклад. Так, у заміському оздоровчому таборі «Лісний» замість 130 дітей, він зможе прийняти 100 дітей. Це пов’язано з тим, що у таборі у спальнях між ліжками повинна бути відстань 1,5 метри», – розповідає начальник відділу молоді Ольга Сокульська.

У загін рекомендовано набирати не більше 15 дітей. Відвідування батьків обмежать, або взагалі заборонять. Згідно з постановою у табір будуть прийматися жителі тільки 1 регіону.

З 10 червня планується відкриття першої зміни в оздоровчому таборі «Лісний» КЗ «Імпульс». Вона триватиме 21 день. Вартість путівки – 6 500 грн.

Крім цього, тривають підготовчі роботи до оздоровлення дітей у таборі «Світлий». Там заплановано оздоровлення у дві зміни по 14 днів. Вартість путівки – 4 200 грн.

«Також заплановане оздоровлення дітей пільгових категорій. Перевага буде надана дітям-сиротам та дітям позбавлених батьківського піклування, а також дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах», – додає Ольга Сокульська.

Переглядів: 538 | Дата:
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: