20.4.2024, 19:09
Головна » 2013 » يوليو » 10 » Еколого-польва практика
Еколого-польва практика

З 3 по 18 червня на базі міської станції юних натуралістів було організовано роботу еколого-польової практики для учнів 7-9 класів загальноосвітніх шкіл центральних мікрорайонів міста Шостки №№1, 5, 7, 10, 11, 12, НВК – ліцею та гімназії. Учнівські бригади мали можливість вдосконалити практичні навички і набути нові знання з агротехніки вирощування і догляду рослин відкритого ґрунту на навчально-дослідній земельній ділянці та у лабораторії рослин закритого ґрунту "Зимовий сад".

Також брали участь у закладанні дослідів з розмноження декоративних деревних рослин. Цікаву практичну роботу учасники практики виконували у зоолабораторії "Куточок живої природи". Це дало можливість застосовувати набуті теоретичні знання з біології за шкільною програмою безпосередньо на практиці в позашкільному закладі.

Загальна кількість учнів, які брали участь у зазначеному заході, склала 131 особу. Суспільно-корисна праця, набуті нові знання з ботаніки, агрономії і зоології, а також певні практичні навички стануть у пригоді школярам не тільки в подальшому навчанні, але і в буденному житті.
Переглядів: 1268 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 1
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: