24.4.2024, 04:43
Головна » 2017 » يناير » 5 » Екологічний захід «День зимуючих птахів» в місті Шостка
Екологічний захід «День зимуючих птахів» в місті Шостка

Виховувати любов до природи, формувати екологічну культуру і бажання допомагати зимуючим птахам – саме таку мету поставили вихованці гуртка «Екологічна біохімія», керівник Амельченко Марина Анатоліївна, організовуючи екологічний захід «День зимуючих птахів» у місті Шостка.

В ході проведення заходу його учасники, вихованці інших гуртків, отримали багато цікавої інформації про зимуючих птахів своєї місцевості, їх біологічні особливості та ознайомились з проблемами, які виникають для птахів особливо у зимовий період. 

Юннати взяли участь у конкурсній програмі, яка проводилась у вигляді змагання між двома командами під назвою «Знавці пернатих», а також у пізнавальній вікторині «Чим годувати птахів взимку». По завершенню заходу всі його учасники долучились до акції «Пташина їдальня». Діти наповнили зерновим кормом годівниці для птахів, які ще з початку зими були розвішані юннатами на деревах і чагарниках по території дендрарію станції юних натуралістів. Багато хто з учасників акції зробили подібні годівниці і розмістили їх біля своїх осель та щоденно підгодовують птахів. 


Слід також зазначити, що екологічна акція «Пташина їдальня» триватиме аж до початку весни. Юннати закликають всіх мешканців міста Шостки бути не байдужими до рідної природи та допомагати зимуючим птахам. 

Людмила Остапенко, 
культорганізатор станції юннатів

Переглядів: 29627 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 3
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: