19.4.2024, 23:41
Головна » 2018 » مايو » 19 » Екологічний форум «Природа – національне багатство України»
Екологічний форум «Природа – національне багатство України»

Вихованці СЮН м. Шостка

27 квітня на базі Сумського Національного аграрного університету відбувся обласний екологічний форум «Природа – національне багатство України». У форумі брали участь делегації вихованців творчих учнівських об’єднань екологічного профілю загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів, підпорядкованих місцевим органам управління освітою.

Шосткинські юннати Салов Данило, учень 10-Б класу, ШСШ І-ІІІ ступенів №1 та Чайка Тетяна, учениця 9-В класу ШНВК: СШ – ліцей, також взяли участь у роботі обласного екологічного форуму. Роботу даного заходу було організовано у форматі презентації практичних дій, пошуково-дослідницької роботи в трьох секціях. Наша делегація взяла участь в двох з них. У секції «Дослідження природних ресурсів України» свою пошуково-дослідницьку роботу з теми «Лісокористування та лісовідновлення. Характеристика лісокористування та лісовідновлення Сумської області» презентував Данило Салов. А Чайка Тетяна представила свою роботу «Створення саду лікарських рослин, як джерела сировини для народної фітотерапії» у вигляді презентації практичних дій, у секції «Вивчення народних традиції раціонального природокористування».

За підсумками роботи форуму грамотами Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації були нагороджені і вихованці Шосткинської міської станції юних натуралістів. Салов Данило отримав грамоту за активну участь у пошуково-дослідницькій роботі, Чайка Тетяна ж виборола ІІ місце і відповідно була нагороджена грамотою ОЦПО та РТМ. 

Ми вітаємо наших вихованців і бажаємо їм в подальшому плідної праці і нових перемог.

Переглядів: 4603 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 2
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: