26.4.2024, 13:59
Головна » 2013 » أبريل » 20 » Довкілля і людина
Довкілля і людина

Оточуюче середовище в якому ми живемо є спільним домом для всіх живих істот і організмів. Тому підтримання належного екологічного стану і гармонійне відношення людини до природи є запорукою існування суспільства.

Важливим кроком до цього є, перш за все, екологічне виховання підростаючого покоління та залучення всього населення до практичної природоохоронної роботи.

Саме тому в ці весняні дні в усіх навчальних закладах міста відбуваються різноманітні заходи в рамках місячника природоохоронної та екологічної роботи, організатором якого є станція юних натуралістів.
За участю юннатів було проведено трудову акцію по висаджуванню декоративних дерев і кущів в Галенківському лісопарку. Також там розвішано на деревах штучні гніздівлі: шпаківні і синичники для птахів, які виготовили школярі міста власноруч до "Дня птахів". Допомогу в цьому юннатам надало підприємство «Міськсвітло» на чолі з Єпіком О.А.

В день довкілля в природне середовище річки Шостка було випущено молодняк диких качок, яких виростили юннати в рамках проекту "Асиміляція диких качок в урбаністичне середовище".

Попереду ще багато добрих справ, а це акції «Шкільний квітник" і "Посади своє дерево в міському парку" та інші, до яких впродовж квітня початку травня будуть залучатися не лише юннати але і учні загальноосвітніх шкіл міста.

Сергій Корнієнко,
директор станції юннатів
Переглядів: 7777 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 2
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: