25.4.2024, 15:16
Головна » 2020 » فبراير » 25 » День водно-болотних угідь
День водно-болотних угідь

Юннати відзначали День Водно-болотних угідь.

В рамках дня Водно-болотних угідь на станції юних натуралістів було організовано та проведено низку просвітницьких заходів. 

Для старшокласників був проведений «Круглий стіл «Водно-болотні угіддя – перлини природи» за участю учнів біологічних та екологічних класів ШСШ №1, ШНВК:СШ – ліцею, гімназії, ШЗШ № 6 –ДНЗ ім. М.О. Колодко та вихованців гуртка вищого освітнього рівня «Біологія рослин» Шосткинської СЮН.

У роботі круглого столу також взяли участь науковці Деснянського біосферного резервату.

Вихованці гуртків основного навчального рівня відвідали тематичну виставку фотосвітлин «Чарівна природа Деснянського Полісся» в міському краєзнавчому музеї . На виставці експанувались пейзажні кольорові світлини природи Придесення.

Вихованці закладу молодшого шкільного віку взяли участь у екскурсії « Фенологічні спостереження за тваринами водно-болотних угідь в зимовий період» . Маршрут екскурсії проліг по лвому берегу річки Шостка. Діти мали можливість провести прості спостереженняеження за поведінкою та способом життя тварин взимку. Загальна чисельність учасників вищезазначених заходів сягала понад 200 осіб.

Переглядів: 734 | Дата: Рейтинг: 5.0/5| Оцінили: 1
Всього коментарів: 0
e border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Як Вас звати?*: Email *:
Код *: